Sociaal

duurzaamheid op maatschappelijk vlak: het belangrijke principe van het beheren van de maatschappelijke verantwoordelijkheid van de onderneming staat bij RHEINZINK als een paal boven water. Wij onderhouden een partnerschap met onze klanten, leveranciers en

Sociale duurzaamheid

Wij hechten de grootste waarde aan een partnerschapsrelatie met onze klanten en leveranciers en zien onze medewerkers als ons belangrijkste potentieel.

  • Ze worden niet alleen in het kader van cao’s uitbetaald, maar hebben ook allerlei mogelijkheden om de eisen van het dagelijkse arbeidsleven af te stemmen op hun familiale noden. Hun tevredenheid wordt duidelijk in de vorm van hun groot persoonlijk engagement en een zeer lage fluctuatie.
  • Ook onze keuze voor onze vestigingsplaats Duitsland beschouwen wij als duurzaamheid. Wij blijven nu al meer dan 45 jaar trouw aan onze productie in Datteln, aan de rand van het Ruhrgebied.
  • Onze producten worden via vestigingen en dochtermaatschappijen in 30 landen aangeboden en verkocht. Wij spreken de taal van onze klanten, produceren volgens de wensen van onze klanten en bieden service op maat.

Ons duurzaam handelen weerspiegelt zich in het CSR-certificaat (Corporate Social Responsibility) volgens de internationale norm ISO 26000.RHEINZINK worldwide

Neem contact met ons op:
+32 67 556638